rhy.fi
Sivua ei löydy tai siihen ei ole oikeuksia!
Etusivu
Jäsentiedote Suojattu
Kalenteri
Jaostot Suojattu
Pöytäkirjat Suojattu
Kuvagalleria Suojattu
Foorumi Suojattu
Yhteystiedot
Yhteydenotto

 

Etusivu

 

Pertunmaan Riistamiehet ry

Pertunmaan Riistamiehet ry on perustettu 27.5.1956. Perustajajäseniä olivat Erkki Ahmo, Heikki Kaipiainen, Lauri Helin ja Aarre Kauppi. Yhdistyksen tavoitteeksi kirjattiin koko pitäjän laajuisen metsästysseuran aikaansaaminen ja päätehtäväksi metsästysmaiden vuokraus. 

Nykyisin seuran metsästysalueet sijaitsevat Pertunmaan, Hartolan ja Heinolan kuntien alueella. Vuonna 2019 seuralle vuokrattua metsästysmaata on reilu 11 000 ha. Vuokratut maat ovat sähköisessä maanvuokraohjelmassa ja seuran alueesta on mahdollista saada oma kartta. Jäsenmäärä vuonna 2019 on 90 henkilöä. Jäsenrekisterinä käytämme Suomen metsästäjäliiton jäsenrekisteriä. Keskuspaikkana on ollut vuodesta 1994 Riistamylly, jossa on kokoustilat, hirvien käsittelytilat sekä pihapiirissä sijaitseva kota. 

Hirvenmetsästys alkoi seuran mailla vuonna 1956. Hirvenmetsästyksestä huolehti Ossi Himasen hirviseurue vuoteen 1972. Vuodesta 1973 on hirvenmetsästys ollut osa Pertunmaan Riistamiesten toimintaa. Alusta alkaen olemme olleet yhteisluvassa muiden Pertunmaan metsästysseurojen kanssa. Vuonna 2018 hirviseurueessa oli 33 seuramme jäsentä. Hirvijaoston vetäjänä on Ossi Erämies. 

Pertunmaan Riistamiesten puheenjohtaja on Tarmo Laitinen ja sihteeri Johanna Virtanen. Nuorekas hallitus vastaa seuran käytännön toiminnasta. Seurassa toimii kennel-, ampuma- ja hirvijaosto, jotka suunnittelevat ja toteuttavat jaostojen toiminnan. Toimimme yhteistyössä Pertunmaan Riistanhoitoyhdistyksen ja muiden seurojen kanssa mm. Kattilaharjun ampumaradan toiminnassa sekä koiranäyttelyjen ja koirakokeiden järjestelyssä. Myös yhteislupahakemuksessa olemme yhteistyössä muiden seurojen kanssa. 

Historiaa: Löytöjä Riistamiesten repusta

Riistanhoitoyhdistyksen tapahtumia, ammunta, kokeet..
Kiintiöt ja rauhoitukset

Tietosuojaseloste jäsenrekisteristä
Tietosuojaseloste metsästysvuokrasopimuksistaTämä sivusto on osa rhy.fi -palvelua